Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Brambory po židovsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2010 12:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 442 kJ / 345 kcal
Bílkoviny9,26 g
Tuky0,48 g
Vláknina11,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme jako samostatné jídlo nebo přílohu k masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jagoro

2. 6. 2021 07:31

Doporučuji přidat, případně některou složku nahradit provensálským kořením. Obvykle dávám jen tohle a sůl. Luxusní.

ne.ver

10. 5. 2019 13:07

Vyzkouseli jsme dnes a nejak se mi to nepovedlo - bylo to cely znacne nevyrazny, nakonec jsem to posypala kupovanym korenim, protoze se mi to nedarilo a nedarilo dochutit. Ale nerikam, ze je problem v receptu...:-D Takze u nas to asi neprorazilo...

ladus31 ladus31

10. 6. 2016 09:58

Velice ráda peču a zajímají mne i slané recepty :-p Brambory na jakýkoli způsob se vždy hodí :yes: díky :-K

AniCiz

5. 2. 2012 09:32

:-*:yes:to by šlo i v Actifry.:-K

tejaja tejaja (moderátorka)

1. 6. 2010 20:22

Zemiaky sú výborné, piekla som ich asi na 90%, potrela marinádou a dopiekla. Jedli sme ako samostatné jedlo, dali sme si k tomu kefír ....a sme úspešne prejedení ;-) Chutilo +5 :yes::-D;-)

Eliza Eliza

23. 5. 2010 17:49

Marináda vypadá zajímavě :-p. Podle mě je lépe solit pečené brambory až po upečení, zůstanou křupavé... Recept určitě vyzkouším, díky. :yes:

prskavka.bobo

23. 5. 2010 14:38

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2010 12:51

Recepty na brambory jakkoliv jsou fajn:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na brambory roštěná po židovsku kuře po židovsku mrkev po židovsku židovská roštěná recepty z brambor brambory recepty židovské recepty brambory po recept brambory recepty bramborák po židovsku zidovske zemiaky smažená židovská roštěná jídlo po židovsku bramborovy salat po zidovsku brambory v marinade zeleninove testoviny po zidovsku marináda brambory pohanka po zidovsku bramborové recepty

Suroviny: brambory, sůl, kmín celý, majoránka, olej, paprika čerstvá červená, tymián, česnek

TopRecepty.cz

Brambory po židovsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j0Ry