Mátová roláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 349 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,52 g |
Tuky | 116,84 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 235,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2011 23:36
No toto mi uniklo.Máta už raší,takže žádný čaj,ale pořádný výluh. Ono je to totéž,ale ze zahrady má máta větší říz.Moc pěkná roláda.
15. 4. 2011 22:37
Fantome, roládu jsem dnes upekla. Roládu mám na zítřejší oslavu, ale už jsme to nevydrželi a ochutnali. Dcera prohlásila, že je roláda bezkonkurenční. Děkuji za prima recept. Dávám ti bodíka a přidávám foto.
9. 4. 2011 00:56
After eight v hezčím a větším balení roládky .
8. 4. 2011 22:38
V Tescu tak to jo..? Nekde : v regalu kypricich prasku?? Tak diky, kouknu, rolada a mata je fajn, jeste ten caj, tak ahooj Iva
8. 4. 2011 22:36
Eliza:dobrá já se teda vzdávam
8. 4. 2011 21:36
Fantome, sice jsem tvůj recept uložila, ale jestli si na něj troufnu...to je ve hvězdách. Rolády moc neovládám (leda tak masové, to zas jo...), měla jsem nedávno takovou povedenou sladkou premiéru, tady zdokumentovanou, ale jistá v kramflecích si nejsem, přiznávám bez mučení...
To nic nemění na kladném hodnocení tvého receptu .
To nic nemění na kladném hodnocení tvého receptu .
8. 4. 2011 21:19
Roládka mi evokuje svěžest a lehkost, teď si jen představuji ten kontrast, kdyby byla na fotce i červená jahoda.Fantome, máš moc šikovné ruce a ty nápady.
8. 4. 2011 21:12
Daniella O.:krásně napsané ty jsi prostě diplomat
8. 4. 2011 21:08
Anicko Kocikova, tak nepridavej to zelene potravinarske barvivo. Me tam osobne nevadi, evokuje chut maty, ( Fantom uvadi, ze z nouze pouzil vyluh z caje ). Je to naopak genialni napad. Na strane druhe chapu, ze nekomu barvy vadi.... na dovolene v Italii jsem jednou dostala k snidani modre rohliky a to jsem opravdu nepozrela. Nechapu tu barvu, ktera se absolutne nijak nepoji se surovinami. To bylo opravdu zvlastni. Tahle roladka je jina a to i barevne. Krasna.....
8. 4. 2011 21:02
misza:To budu moc rád a prosil bych fotku
8. 4. 2011 21:01
Jana Remkova:Jani ale něco hezkého mi napsat můžeš abych si o sobě mohl myslet
8. 4. 2011 21:00
Eliza:Kdo se bojí nemá co dělat v kuchynito ovšem není Tvůj případ ale až to zrealizuješ tak mi prosím přidej fotku
8. 4. 2011 20:57
zizala: u nás to nikdo nechtěl ochutnat ale nakonec to chutnalo všem dal jsem na polevu extra hořkou čokoládu 70% kakaa s nugetou a je to super
8. 4. 2011 20:55
Fantome vypadá to skvěle Určitě vyzkouším.
8. 4. 2011 20:55
Anna Kocikova:Aničko není to až tak jedovaté, je to cukr s kyselinou listovou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 10 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 31 minutami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 4 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 10 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: mátová esence mátová poleva matova napln peprmintová napln do bombonů rolada s nugetou mátová napln recept peprmintová esence japonská roláda banánová roláda s nugetou mátová esence potravinářská peprmintová roláda mátová esence na vaření mátová esence příprava studená roláda čokoladova peprmintová roláda recept mátová recepty kde se kupuje matova esence? roláda z pekarskych piškotu kramflek mátová zelená barva
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, cukr moučkový, ztužovač želatinový, potravinářské barvivo zelené, čaj mátový, čokoláda
Mátová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2gPN
28 názorů