Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makedonské maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2011 15:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 044 kJ / 250 kcal
Bílkoviny7,50 g
Tuky1,44 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pajaja

2. 3. 2011 15:50

Hmm, mooc pěkný recept. Škoda, že tam kde je protlak, to by přítel nejedl. Zato synek, ten by se umlátil. :-)):yes: +16

marcik

22. 2. 2011 21:28

:-p:yes:

Jenny

22. 2. 2011 21:07

:yes:+13:yes:

Dana Churanova

22. 2. 2011 20:57

To bude dobrůtka:-p:-p+12

Ivana79

22. 2. 2011 19:44

Vyzerá to moc lákavo:-p:-p

zizala

22. 2. 2011 19:42

Teda Fantome, zásobuješ nás lahůdkama, ani nestíhám ukládat, natož vařit :-8:-p:yes:

Jana Pá

22. 2. 2011 19:36

:-p:yes::yes:

Svetlana

22. 2. 2011 19:34

...ty dnes řádíš fakt jak Fantomas...nechceš něco na sebe prásknout?...;-)...ten recept vypadá fantasticky...:yes::yes::yes:

misza

22. 2. 2011 18:53

:-p:-*:yes:

Kadlik

22. 2. 2011 17:50

šmankote, čéče. ty se mne snažíš nas.... teda nakakat????? Sliním jak Pavlovovův pes...;-) ještě mám v mražáku asi půl kila fazolek... z těch asi dvanácti, co jsem tam na podzim dával...:-( asi vím, na co padnou...;-)

tejaja

22. 2. 2011 16:59

A čo ja som komu spravila, že sa musím na to pozerať ?!? :-O :-D:-D:-D +7

Pajaska

22. 2. 2011 16:44

No to je nádhera.Fazolky:-pšišky:-p:-p a na cibulce:-p:-p:-p a hovězí na víně:-p:-p:-p:-p:yes::-))

k.radulka

22. 2. 2011 16:36

Dobrý ale ta cibulka na těch šiškách trošku moc osmažená ne?;-):-K

srettka

22. 2. 2011 15:25

kurňa fantomasi...ty dneska vaříš jak vo život:-O jedna bašta za druhou,on nás tu chce asi gastronomicky zlikvidýrovat, chči co:-D
p.s. zas to vypadá čerchmantsky dobře:-p:yes:

spagetka

22. 2. 2011 15:11

Jé to by mi chutnalo :-p:yes::yes:, já bych to teda zkusila bez cukru ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso po makedonsku hovězí maso po makedonsku vepřové po makedonsku hovezi po makedonsku makedonské nudličky makedonské recepty makedonsky tokáň makedonské hovězí maso kuře po makedonsku makedonska hovezi pecene makedonské hovězí makedonské hovězí nudličky veprovy plátek po makedonsku hovězí nudličky po makedonsku makedonské špagety makedonske veprove maso makedonský kuřecí plátek hovězí ořez-recepty makedonsky platek hovězí pečeně makedonská

Suroviny: maso hovězí, tuk, cibule, protlak rajský, sůl, pepř mletý, fazolky zelené, solamyl, víno červené, cukr krystal

TopRecepty.cz

Makedonské maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gx53