Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 096 kJ / 4 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,69 g |
Tuky | 163,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 527,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat těsto, zabalit do fólie a nechat 30 minut odpočinout v lednici. Pak vyválet slabé "proužky", uplést provazy a smažit v oleji. Teplé obalit ve skořicovém cukru (nemusí být).
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Moje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat provaz,
jak uplést provaz,
jidašove ucho,
papirove provazy,
jidášův provaz,
papírový provaz,
barevné hrubé provazy,
tescoma s chutí jidasovy provazy,
jak se dela provaz,
ja uplest jidáše,
jidasovy rezy,
kynuté uši,
jidášovy buchty,
tescoma recepty jidášky,
recept na jidášovy provazy-tv nova,
recepty - provazy,
jidášovy ušima,
jak zabalit provaz,
jidášová buchta,
tescoma-jidášovy provazy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
máslo,
rum,
skořice mletá
Komentáře (3)