Kyselá pekingská polévka s Jidášovým uchem

hemriettas Kuchařka: hemriettas

Doba přípravy: 120 minut Polévky 0 názorů

Suroviny

1 l drůbeží vývar (může být z kostky)
300 g vepřové kýty (kostičky)
1 lžička Solamylu
1 mrkev (nakrájená)
100 g Jidášova ucha (předem namočené ve vodě)
100 g hlávkového zelí (nakrájené na nudličky)
2 lžičky sojové omáčky
2 lžíce octa
2 vejce
špetka mleté pálivé papriky
sůl
pepř dle chuti
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené maso vložíme do misky, osolíme, opepříme, posypeme Solamylem a důkladně promícháme.

  2. Vývar uvedeme do varu, přidáme maso, mrkev, zelí, houby a vše prudce vaříme 5- 8 minut.

  3. Přidáme sojovou omáčku a vaříme již mírně do měkka.

  4. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehaná vejce, papriku, ocet a vše ještě krátce povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kyselá pekingská polévka s Jidášovým uchem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pekingská sladkokyselá polévka kyselá pálivá čínská polévka pekingska paliva polévka pekingská polévka kyselo kysela palivá polévka pekingská pálivá sladkokyselá polévka polevka s jidasovym uchem pekinska paliva polevka pekingska polevka recept pekingska polévka recept pekingská polívka pekingská polévka videorecept ucha polévka recept palivo kyselá čínská polevka pekingská sladkokyselá polévka recept čínská palivá polévka recept paliva pekingska polevka pálívá pekingská polévka recept polevka z jidasova ucha

Zapomněl/a jsem heslo