Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 28,30 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 220,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Necháme ho asi 30 minut odpočinout.
Krok 2: Poté ho rozválíme na plech a necháme ještě chvilinku kynout (asi 10 minut).
Krok 3: Potřeme kečupem, posypeme pizza kořením a podle chuti obložíme tím, co máme nejraději.
Krok 4: Posypeme sýrem a pečeme asi při 200°C.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Moje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
domácí pica,
pica recept,
recept pica,
recept na picu,
pizza mnam,
na kolik stupnu se peče pizza,
pica na plech,
recepty pica,
na kolik stupnů péct pizzu,
jak se dělá pica,
na kolik péct pizzu,
pica recepty,
na kolik se pece pizza,
pečeme picu,
recepty na picu,
vareni pica,
jak se peče pica,
pizza v troubě,
italská pica,
na kolik stupnů pečeme pizzu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
voda,
sůl,
kečup sladký,
koření pizza,
salám,
sýr strouhaný
Komentáře (13)
jste skvělá kuchařka.
K receptu bych jen doplnila, že je dobré těsto vyválet hodně tenké a péct aspoň na 200°C. Pak je pizza křupavá. Ale i v Itálii jsem se setkala s pizzou tzv. buchtoidní (těsto je pórovité a vyšší než vrstva náplně).
(dnes som mala voľný len menší plech,takže je trochu moc vysoká