Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 241 kJ / 2 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,35 g |
| Tuky | 182,86 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 665 mg |
| Sodík | 937 mg |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 31,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Moje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 18 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 31 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 34 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 39 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
kapr recepty,
kapr se sýrem,
recept na kapra,
recepty z kapra,
kapr se slaninou,
těstíčko se sýrem,
kapr se slaninou a sýrem,
smažený kapr se sýrem,
recepty kapr,
recept - kapr se sýrem,
recept kapr se syrem,
ryba v testicku se sýrem,
pečený kapr v těstíčku,
zapečený kapr v těstíčku,
recept na testičko se sýrem,
kapr ze sýrem,
recept na smaženeho candata v těstíčku,
recepty kapr se syrem,
kapr v těstíčku se sýrem smažený,
smažený candát se slaninou
Suroviny:
kapr,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Uděluji 5. bod