Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 241 kJ / 2 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,35 g |
Tuky | 182,86 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 937 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 31,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Moje poznámka
Kapr v těstíčku se sýrem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg6B
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 32 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 34 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kapr recepty,
kapr se sýrem,
recept na kapra,
recepty z kapra,
kapr se slaninou,
těstíčko se sýrem,
kapr se slaninou a sýrem,
smažený kapr se sýrem,
recepty kapr,
recept - kapr se sýrem,
recept kapr se syrem,
ryba v testicku se sýrem,
pečený kapr v těstíčku,
zapečený kapr v těstíčku,
recept na testičko se sýrem,
kapr ze sýrem,
recept na smaženeho candata v těstíčku,
recepty kapr se syrem,
kapr v těstíčku se sýrem smažený,
smažený candát se slaninou
Suroviny:
kapr,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
olej,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Uděluji 5. bod