Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 209,28 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Moje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 7 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 13 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 17 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 52 minutami
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 1 hodinou
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 2 hodinami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 2 hodinami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 3 hodinami
Kefírový koláč
Wikki před 3 hodinami
Tématické fráze:
zlatý klas krémový prášek,
kremovy prasek zlaty klas,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
zlatý klas prášek krémový,
ovocny rez,
prasek zlaty klas,
levné ovocné řezy,
perníkové řezy s ovocem a želatinou,
co je kremovy prasek,
ovocné řezy,
puding s ovocné šťávy,
zlatý klas krémový prášek návod,
co je zlatý klas,
zlatý klas návod,
co je zlate klasy,
želatina s příchutí,
puding zlaty klas,
domaci zelatina ze zlateho klasu,
zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny:
vejce,
prášek do perníku,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka hladká,
kakao,
koření do perníku,
marmeláda,
pudink vanilkový,
mléko,
mandarinky,
jahody,
želatina
Komentáře (12)
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hani
krásný moučníček