Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 652 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,92 g |
Tuky | 87,39 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta s chorizem a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8B6
Moje poznámka
Omeleta s chorizem a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8B6
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 8 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 20 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 1 hodinou
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 1 hodinou
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 2 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 2 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 3 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 5 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 5 hodinami
Tématické fráze:
choriza,
co je choriza,
recepty z choriza,
co je to choriza,
paella s chorizem,
omeleta s chorisem,
omoleta s chorizem,
chorizo,
paella s chorisem,
recepty s chorizem,
vejce s chorizem,
s chorizem,
mexická omeleta recept,
polévka s chorizem,
omeleta z chorizza,
etouffee,
omeleta s choresem,
chorizem,co to je ?,
recepty omeleta,
omeleta
Suroviny:
chorizo,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)
Posílám bodík a foto.
Je to spíš klobása z velmi hrubě mletého vepřového masa, pikantní až pálivá, z masa libového i tučného, s přídavkem spousty česneku, soli, pepře a pálivé i sladké papriky.
Další klasické použití je na gumbo, jambalaya, červené fazole s rýží a étouffée. Také se přidává do španělské paelly,:http://cs.wikipedia.org/wiki/Paella, i když paella je jinak a hlavně z rýže, plodů moře a kuřat.