Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 633 kJ / 1 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 121,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 10,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - upravený recept z Hermelínové kuchařky.
Je to rychlé, na přípravu nenáročné jídlo, které ale báječně chutná. Brusinky v kombinaci se smetanou a sýrem vytvoří lahodnou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2011 07:42
24. 10. 2011 04:37
23. 10. 2011 20:50
23. 10. 2011 19:05
23. 10. 2011 18:50
23. 10. 2011 18:48
23. 10. 2011 18:46
23. 10. 2011 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 12 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 25 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 27 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 50 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: kureci platek s hermelinem a brusinkami kureci rizky s hermelinem kuřecí prsa s hermelínem kuřecí řízek zapečený s hermelínem zapecene kureci maso s hermelinem kuřecí prsa s hermelínem a brusinkami kureci prsa zapecena s hermelinem kuřecí plátky s hermelínem a brusinkami kuřecí prsa plněná hermelínem a brusinkami kuřecí s hermelínem a brusinkami kureci rizek s hermelinem kuřecí maso s hermelínem a brusinkami kureci prsa plnena hermelinem krůtí prsa s hermelínem a brusinkami zapečená kuřecí prsa s hermelínem kureci prsa zapecena s brusinkami zapecené kuřecí řízky kuřecí prsa s brusinkami kuřeci steak s hermelinem a brusinkami kuřecí prsa s brusinkami a hermelínem
Suroviny: řízky kuřecí, sýr hermelín, smetana ke šlehání, brusinky zavařené, máslo, olej olivový, sůl, pepř
Kuřecí řízky zapečené s brusinkami a Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRZ1
23 názorů