Panenka plněná Hermelínem a brusinkami

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Vepřové maso 19 názorů

Suroviny

1 vepřová panenka
1 Hermelín
zavařené brusinky nebo rybíz jako brusinky
čerstvý tymián
čerstvě drcený pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme od případných blan a rozřízneme na plát.

  2. Z obou stran osolíme, opepříme a k jedné třetině po delší straně naskládáme vedle sebe plátky Hermelínu, na ně rozložíme rovnoměrně brusinky a posypeme lístky tymiánu.

  3. Srolujeme a upevníme provázkem.

  4. Maso ze všech stran prudce opečeme na rozpáleném oleji.

  5. Pak ji buď můžete přendat na 15 minut do rozpálené trouby na 180°C nebo ji už pozvolna dopékejte na pánvi na mírnějším ohni ze všech stran asi 10 minut, podle toho, jak ji chcete propečenou. Měla by zůstat uvnitř mírně růžová, ne však krvavá.

Poznámka

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 638 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Panenka plněná Hermelínem a brusinkami

1 2

Tématické fráze: vepřová panenka s hermelínem panenka s hermelinem veprova panenka plněná hermelínem vepřové panenka plněna švestkami s brusinky plněná vepřová panenka nejlepší recepty panenka s brusinkami plněná panenka veprova panenka plnena hermelinem a brusinkami vepřová panenka plněná brusinkami veořová panenka s hermelínem vepřova panenka tymián brusink veorova kotleta plněná vepřová panenka panenka s hermelínem a brusinkami plnena brusinkami veprova panenka kotleta s brusinkami a hermelínem plněná vepřová panenka recepty panenka s hermelinem a brusinkama veprove plnene brusinkami vrprova panenka

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít