Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky s houbami a hermelínem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2009 11:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

22. 1. 2009 23:47

jej kedlubničko, tos měla - to by byla zábava :-D:-D, ale jinak, myslím, že fakt o nic důležitého nejde ;-)

kedlubna kedlubna

22. 1. 2009 23:21

já to tady vždy valím v takové rychlosti, ještě , že jsem nenapsala s "gaďory" či "grzybama" po našimu, a stejně mé koncovky jsou k pláči, stydím se :-8:-O:-8

Hella Hella

22. 1. 2009 20:24

Kedlubničko, děkuji za opravu názvu.

vybusna vybusna

22. 1. 2009 20:19

ja som si nevsimla;-(

spagetka spagetka

22. 1. 2009 19:21

Hello, určitě jsme si toho všimli, ale ....no jo, měli jsme upozornit, že to stačí opravit. Myslím, že teď to udělá;-)

Hella Hella

22. 1. 2009 19:18

Proboha kedlubno - nebylo by možné opravit ten překlep v názvu receptu? Taková diskuze k tomu a to to nikomu nevadí? Krásná fotka, dobrý recept. Zachovejte ten recept pro další generace!

spagetka spagetka

22. 1. 2009 16:18

:-p:yes: - paráda jak pro oči, tak pro žaludek ;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2009 15:44

No, ať je to cokoliv, já taky žádné zelí nevidím, ani nic fialového a to jsem si vzala brýle:-)), mezi masem a bramborama je snad šlehačka, ne? Rozhodně za jedna, mohla by ses tím fakt živit, Šárko:-)

zizala zizala

22. 1. 2009 15:28

Šárko, to, čemu Ty říkáš špatná kvalita fotek, to bych já brala jako úspěch:-8:-8 O celkovém naaranžování ani nemluvě:-)

kedlubna kedlubna

22. 1. 2009 15:07

Janko, neosobní, myslíš tím, že to co je vyfocené není to jídlo ? Tak storpo je ;-) Ta fotka je zmenšená, tudiž kvalita špatná, na plátku masa jsou na půl rozkrojené hlavičky suchohříbků - vlastnoručne v lese nasbírané a zavařené ;-)a tři plátky pikantního hermelínu. V neděli to bylo u nás na oběd a mám jen dva druhy talířů, to můžeš poznat podle ostatních fotek ;-)

Jana Pá

22. 1. 2009 14:42

OBrázek je moc hezký, ale nepřipadá mě "osobní" k receptu", nevím, nevím, přeji dobrou chuť !:-)

Evicka

22. 1. 2009 14:35

Světli,když se na to pořádně podíváš-je to čína zelí! Čumkni pořádně:-))

sona

22. 1. 2009 14:12

Vypada to vyborne ale nemusim hermelin urcite bych ho zamenila nebo vynechala jinak bych si na tom posmakla :yes:

zizala zizala

22. 1. 2009 13:38

Krásná fotka, Šárka by se mohla živit jako foodstylistka;-):yes:

Svetlana Svetlana

22. 1. 2009 13:30

Lusi, vidíš tam taky tu šlehačku, ne:-))? A věřím, že by to mohla být ona - opravdu křenová, ochucená...:-)))...však nám Šárka napíše.:-)):-))..

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí plátky na houbách kuřecí maso s hermelínem kureci platek na houbach kuřecí plátek s houbami kuřecí na houbách kuřecí plátek s hermelínem kuřecí prsa na houbách kuřecí plátky kuřecí plátky recept prirodni kureci prso s hermelinem kuřecí čína s houbami recepty z kuřecích steheních řízků kureci prsa s houbami kuřecí prsa s hermelínem kuřecí plátek se smetanou a houbami plátky na houbách přírodní kuřecí plátek s houbami pečoky přírodní kuřecí plátek na houbách grilované kuřecí plátky

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, sůl, máslo, omáčka sojová, sýr hermelín, nakládané hříbky

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky s houbami a hermelínem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o25j