Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na pizzu z Itálie

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

15. 1. 2012 17:41

Suroviny

Porce: 10-16

Nutriční hodnoty

Energie6 145 kJ / 1 469 kcal
Bílkoviny41,83 g
Tuky26,11 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy260,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

olahok

13. 2. 2013 21:56

Ladislav Starý : :-KVtip dnešního dne.:yes::-K

1974andrea 1974andrea

13. 2. 2013 11:31

Ladislav Starý::-D:-D:yes:

Ladislav Starý

13. 2. 2013 11:27

Tento recept je nejlepší, na jaký jsem snad kdy narazil. Když jsem je dělal poprvé tak mi to nevyšlo, trošku jsem ochutnal, zachutnalo mi a tak jsem celou misku těsta snědl. Je to výborné těsto :-) :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 1. 2012 20:39

Určitě je fajn, že je tady i recept na těsto. Poslední dobou uvažuji, že udělám klasické kynuté těsto s fotopostupem a ručně. Nějak nás nenapadá, že některé mladé uživatelky ho neumí;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlé těsto na pizzu nejlepší těsto na pizzu nejlepší kynuté těsto na pizzu příprava těsta na pizzu original testo na pizzu klasický recepty na pizzu těto na pizzu originál pizza těsto těsto na pizzu ze sušeného droždí rychlý recept na pizzu recepty itálie originál těsto na pizzu recept co dát na pizu testo na pizu pizza těsto recept bez droždí italské těsto na pizzu predpis na pizzu testo pizza jako z italie těsto na pizzu original těto na pizu

Suroviny: mouka hladká, voda, droždí, sůl, olej olivový, cukr

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu z Itálie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQR3