Krůtí stehna na jogurtu

bystrouska Kuchařka: bystrouska

4-5 podle velikosti stehna Drůbeží maso 2 názory

Suroviny

krůtí stehno (měla jsem 2 spodní díly)
sůl
Na marinádu:
500 g bílého jogurtu
3 lžíce oleje
1 lžička mletého pepře
1/2 lžičky mletého zázvoru
1/2 lžička sladké papriky
1 lžička citronové šťávy
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso vykostíme a naporcujeme na menší kousky. Poté osolíme, vložíme do olejem vymazaného pekáče a zalijeme marinádou. Přes noc necháme uležet v lednici a druhý den pečeme v troubě.

  2. Pečení trvá asi 1 hodinu. První 1/2 hodiny pečeme přikryté a potom odkryjme, aby maso dostalo barvičku. U nás jsou nejoblíbenější přílohou k tomuto jídlu krokety a zelný salát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí stehna na jogurtu

Tématické fráze: krutí spodní stehna recept krutí stehna spodní recepty krůtí stehno spodní krůtí spodní stehno recept kruti spodni stehna krutí spodní stehno- recept krůtí spodní stehna recepty krůtí stehno spodní recepty krůtí stehna spodní krůtí stehno spodní krůtí stehna recept krůtí spodní stehno recepty krůtí spodní stehna recepty na spodní krůtí stehna krůtí stehno spodní recept krůtí stehna recept krůtí stehna spodní kruti stehna s jogurtem kruti stehno recept krůtí stehna recepty

Zapomněl/a jsem heslo