Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 266 kJ / 1 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,90 g |
Tuky | 29,78 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 242 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 248,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na jemno nakrájenou cibuli orestujeme na větší pánvi na oleji. Na jiné pánvi zprudka orestujme kousky nakrájeného masa, které si osolíme a opepříme. Rýži přisypeme k orestované cibuli a necháme zatáhnout.
Krok 2: Přilijeme víno a za stálého míchání necháme vyvařit alkohol. Přilijeme krapet horkého vývaru, přidáme osmahnuté maso, zeleninu. Mícháme a podle potřeby doléváme vývar dokud není rýže měkká. Když je rýže uvařená odstavíme z ohně. Přidáme máslo nakrájené na kousky a nastrouhaný parmazán. Necháme 5 minut stát přiklopené pokličkou a poté podáváme.
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Moje poznámka
Rizoto z celozrnné rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8E
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 7 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 23 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Radka61 před 14 minutami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 1 hodinou
Jahodové smoothie
Valis před 8 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 9 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 10 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 11 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 11 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 11 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
celozrnná rýže natural,
jak se vaří celozrnná rýže,
vaření celozrnné rýže,
jak vařit celozrnnou rýži,
příprava celozrnné rýže,
celozrnné rizoto,
jak uvařit celozrnnou rýži,
jak uvařit celozrnou rýži,
celozrnna ryze natural vareni,
tmavá rýže,
jak se vari celozrna ryze,
celozrnná rýže natural recept,
tmava ryže recept,
celozrnná rýže vaření,
rýže s kousky systém recept,
jaká rýže na rizoto,
rýže natural jak dlouho varit,
rýže natural - rizoto,
rizoto z rýže natural,
celozrnná rýže příprava vaření
Suroviny:
rýže,
cibule,
maso kuřecí,
hrášek,
karotka baby,
fazolky zelené,
chřest bíly,
artyčoky,
víno bílé,
vývar,
máslo,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (16)