Suroviny
Porce: asi 800 g zmrzliny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 532 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 4,40 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 121,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Moje poznámka
Zmrzlina z moruší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o89Y
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 1 hodinou
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 5 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 6 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 7 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečno - makový dezert
Moanka před 54 minutami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 1 hodinou
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 3 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 3 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 5 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 5 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 19 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 22 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 23 hodinami
Tématické fráze:
moruše černá zpracování,
moruše černá recepty,
zpracování moruší,
marmeláda z moruše,
moruše zpracování,
jak zpracovat moruše,
marmeláda z moruší,
džem z moruše,
zpracování moruše,
moruše bílá recepty,
moruše marmeláda,
moruše dzem,
jak chutná moruše,
co udelat z moruse,
moruše černá,
dzem z morusi,
moruše černá keř,
jak zpracovat moruši,
co udelat z moruší,
moruše černá recept
Suroviny:
moruše,
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (22)
Kanyla: pokud nemáš zmrzlinovač a chceš jakoukoliv zmrzku zkusit udělat, vyrob ten počáteční "koktejl" a dej ho v krabičce do mrazáku. Pak stačí zmrzku asi co 45-60 minut pořádně promíchat (ztuhlou část s tou řídkou) - tím zabráníš tvorbě ledových krystalů, které by mohly poškrábat vaše namlsané jazýčky
Máš to krásně naaranžované
Ještě poznámka - ty černé moruše se mi zdají být lehce víc kyselejší, než ty bílé.
Ty černé velice barví. Určitě by z tho byla výborná šťáva a kámoška z nich dělala prý úžasnou marmošku.