Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady smícháme dohromady: Koření dáme tolik, kolik chceme, ale aby nebyla čmaja moc tekutá! S pivem opatrně - opravdu jen kapičku!
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Moje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 13 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 21 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 33 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 5 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 8 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 8 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 9 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 9 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 9 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 9 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
čmaja na maso,
čmaja na topinky,
čmaja na grilované žebra,
cmaja na maso recepty,
cmaja pod maso,
zeleninova cmaja,
domaci cmaja,
čmaja kuřecí maso,
čmaja na špagety
Suroviny:
olej,
česnek sušený,
koření grilovací,
pivo světlé
Komentáře (3)