Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,65 g |
Tuky | 78,25 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 451,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Moje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
buchty recepty,
buchty,
recepty na buchty,
recepty buchty,
domácí buchty,
kynuté těsto v pekárně,
kynuté buchty z pekárny,
kynuté buchty v pekárně,
buchty recept,
recept na buchty,
kynuté buchty recept,
recept buchty,
domaci kynute buchty,
recept na buchtu,
recepty v domaci pekarne,
recepty-buchty,
honzíkovy buchty,
recepty na kynuté těsto v pekárně,
recepty k domácí pekárně,
těsto na kynuté buchty
Suroviny:
mléko,
žloutek,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr moučkový,
kůra citronová,
ořech muškátový,
droždí
Komentáře (28)
vybusna:
Tento recept je určite dobrý, za autorku ručím - jej recepty "sedia".
Dávala si rozdrobené droždie na vrch s cukrom, alebo ako píše autorka hore - rozpustené v troche mlieka a cukru? Šumelo ti to droždie v tom mlieku? Myslím, či naozaj to droždie "žilo"?
Ja mám v podstate rada DP, cesto sporadicky robím v nej, ale milujem prácu s kysnutým cestom, rada sa s ním hrám, takže napriek tomu obyčajne robím všetko ručne. DP vrčí a trvá jej to neskutočne dlho, lebo zahrieva a pod., mám zázračnú misu na kysnutie, tak v tej robím všetko.
Asi som ti nepomohla, ale aspoň som sa vykecala...