Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 303 kJ / 312 kcal
Bílkoviny6,56 g
Tuky9,40 g
Vláknina7,18 g
Cholesterol26 mg
Sodík445 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy46,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

maris

18. 3. 2016 14:01

Elina: už aby byly, snad letos bude lepší rok na houby než ten loňský:-)
děkuju:-)

Elina

18. 3. 2016 13:57

Nádhera:-Kaž porostou lišky,tak určitě vyzkouším:-K:yes::yes::yes:

maris

3. 10. 2012 16:11

olahok: moc děkuju:-), myslím,že by šly použít i jiné lesní houby;-):-)

olahok

3. 10. 2012 15:33

Uvařeno, snědeno, pochváleno. Děkuji za bezva recept. Nechápu,jak mi to mohlo uniknout. Mít tak další lišky, hned zopakuji. Je to skvěle vymyšleno a foto je skvostné.

bužumbura

19. 6. 2012 18:55

bezva typ na oběd :-O:-p

zizala

29. 8. 2011 21:37

Fotka prodává recept, to je bez debat:yes:
Ale po přečtení jsem přesvědčená, že tohle musí být mooc dobré:-p

maris

25. 7. 2011 19:23

Dooga: to jsi mi udělal radost:-)), moc si toho cením, že Ti chutnalo, protože Tě pokládám za opravdového znalce a milovníka dobrého jídla, které umíš skvěle připravovat. Fotka je krásná a já Ti moc děkuji;-):-)

Dooga

25. 7. 2011 19:06

Po včerejším "nálezu" lišek jsem tento lákavý recept vyzkoušel. Žádnými slovy nejde popsat ta slast. :-pPřidávám foto i když moje foceni je proti tvému amatérské. Ale to jídlo je naprosto dokonalé. Kdyby to šlo přidám ještě mnoho bodů.:yes::yes::yes:

Irrena

18. 7. 2011 20:31

Nechápu:velice dobře jsi vystihl(a) svou přezdívku:yes:

srettka

18. 7. 2011 20:26

Nechápu:tohle je web o vaření,taky pro radost,žádná profi stránka,která by nutně potřebovala anonymní kritiku;-)

1974andrea

18. 7. 2011 20:22

Už tady těm některým komentářům vůbec nerozumím. Buď někdo chce za každou cenu do něčeho rejpat nebo na tenhle web nechodí lidi pro inspiraci,ale otírat se o dovednosti jiných. Hrůza:-(:-//:-(

rebeka

18. 7. 2011 20:07

Nechápu:ale o tom ten recept je..liška,bazalka....co je na tom k nepochopení,to NECHÁPU:-!:-!
navíc..fotky jsou moc hezké:-K:-K,vy už jste sem nějakou vložil(a):-?:-?:-?:-? nebo nějaký recept od vás zde najdu:-?:-?:-?

Nechápu

18. 7. 2011 20:01

Nechápu fota, fakt .... pěkný fotky lišek a bazalky, ale co takhle pořádnou fotku toho receptu?! Kolikrát si asi neuvědomujete, co je tohle za web!!!

mysulka

9. 7. 2011 19:47

:-p krása:yes::yes:

maris

8. 7. 2011 17:15

Ještě jednou moc děkuju:-K
Vím, že je problém lišky najít, ale jestli je někdo bude mít, udělá mi radost, když vyzkouší;-):-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa

Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička vesnického flamendra

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7GK