Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslové croissanty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

4. 9. 2010 09:28

Suroviny

Porce: 16 malých

Nutriční hodnoty

Energie9 488 kJ / 2 268 kcal
Bílkoviny52,19 g
Tuky137,17 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 884 mg
Sodík 264 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy202,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné! Chutnají úžasně teplé, ale i další den si na nich určitě pochutnáte s džemem. K tomuto receptu mne ,,přinutil" časopis Gurmán a já toho nelituji :).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Marcel

7. 3. 2016 17:58

Omlouvam se za hloupy dotaz--ale do testa jen 15g masla nebo 15 dkg ?

casino

22. 1. 2016 15:56

zuzana:
No, žeby nízká teplota? A měla jste řácky vyhřátou pec??:-)

zuzana

22. 1. 2016 15:05

Nevim proc mi maslo vyteka z testa behem peceni? Nebo je to normalni? Jsem kucharka - zacatecnice :-)

Irengers

5. 1. 2014 01:54

Irrena:jsem tu nově zaregistrovaná a nevím, kde najdu fotorecept, můžeš poradit? Děkuji.:-)

Maruška

28. 10. 2012 12:08

Je mi 12 let a tyhle croissanty jsem dělala už hodněkrát. Jsou výborný :) moc nám všem u nás doma chutnaj. A ani nejsou tak těžký! :)

Nosfi

1. 8. 2011 16:15

Už jsem je jednou dělala podle časopisu a dneska na to jdu znova, tak díky za recept. Jsou výborné.
Jo a někde jsem našla i trik, že máslo se dá na placku rovnoměrně nastrouhat,když je studené, ale ještě jsem to nezkoušela.

teniska

8. 12. 2010 21:35

Irrenka - děkuji, baví mě to;-) a tak se snažím dělat stále složitější věci:-8:yes:
magdalenka - děkuji za tip:yes::-K

magdalenka

7. 12. 2010 15:37

Pretože podobné veci robievam - mám vychytávku. Studené maslo nie je potrebné vyvaľkať - ale stuhnuté ho nastrúhať na cesto, použijeme slzičkové strúhadlo. Ja croissanty plním nutellou.
Recept sa mi páči a fotky tiež.

Irrena

7. 12. 2010 15:16

Tenisko klobouk před tebou smekám, v 16ti letech takové dobroty:-K:-KJsi opravdu skvělá, krásně popsané, pefektní fotopostup:yes:

Paprika

4. 9. 2010 17:03

Krásný recept. Když se to skládání a vyvalování nekolikrát zopakuje, tak je to lístkové těsto. SUPER :yes::yes:

Věrka.

4. 9. 2010 15:30

Ty se povedly a vyvedly.

yanull

4. 9. 2010 14:47

Lucinko,:-K to, co umíš ve tvém věku, si zaslouží Řád zlaté vařečky.:yes: Gratuluji, moc se ti povedly a 11. bod ti právem náleží. ;-):-p

teniska

4. 9. 2010 14:23

všem moc děkuju :-K, určitě vyzkoušejte:yes:

mardosa

4. 9. 2010 14:07

To je úžasný....ukládám a vyzkouším:yes::yes::yes:.dávám bodíka :-K:-K:-K:-K

marcik

4. 9. 2010 13:19

;-)moc šikovná:-*máš bodíka:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kroasanty recept recept na croasanty těsto na croasanty recepty croasanty croissant recept recept na croissanty crossaint recept croasanty crossaint croasant recept video kroasanty máslové kroasanty máslový croasant recept mini croasanty domácí croasanty domácí kroasanty recept na domací croissanty-video máslové croasanty máslový croasant croissant recept video

Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr, droždí, máslo, vejce, vejce, mléko, máslo

TopRecepty.cz

Máslové croissanty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8Zr