Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme na proužky vejce, sýr a salám. Dáme na talíř a zalijeme horkým vývarem, ve kterém vaříme pórek. Osolíme a opepříme.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Moje poznámka
Prušácká polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW89
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno 21. 6. 2025 16:02
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 2 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 2 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 2 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 3 hodinami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 3 hodinami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 3 hodinami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 4 hodinami
Tématické fráze:
hospodská gulášová polévka,
vařime s porkem,
varime s jirinou pangasius,
zapečený pangasius s porkem,
gulačovka,
brušácká polévka,
vaříme pórek,
vaříme z porku
Suroviny:
vejce,
sýr,
salám měkký,
masox,
sůl,
pepř,
pórek
Komentáře (7)