Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 091 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,33 g |
Tuky | 75,31 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.
Krok 2: Vložit na menší kostky nakrájené maso, přidat sůl a pepř a restovat, dokud se neodpaří šťáva.
Krok 3: Následně posypat kmínem a červenou paprikou, promíchat a zalít horkou vodou, aby maso bylo jen částečně zalité. Vložit masox a bobkový list. Uzavřít papiňák a nechat vařit 30 min na mírném ohni.
Krok 4: Zakysané zelí přecedit a důkladně propláchnout vodou, po uplynutí času přidat do papiňáku a opět uzavřít na 10-15 min.
Krok 5: Po této době přidat kelímek zakysané 12% smetany. Promíchat a dále už nevařitt.. Dle chuti přidat sůl, pepř a cukr.
Zveřejněno 3. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOr5
Moje poznámka
Segedínský guláš v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOr5
Nejnovější recepty
Vepřové kostky na sladkokyselých hříbkách a čerstvé paprice v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Dort s vaječným likérem
Přidáno před 13 hodinami
Rolka z kapra a kapusty
Přidáno před 15 hodinami
Štóla s karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na červeném víně a cibuli
Přidáno před 22 hodinami
TIP
Rohlíčky obzvláště vypečené
Přidáno 5. 12. 2024 21:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Pomocí jednoduchého triku už nikdy nebudete bojovat s víčkem na PET lahvi: Konec rozčilování a klení
Zpěvačka Kamila Nývltová peče cukroví po tunách. Nám prozradila recept na linecké babičky Litkové
Vynálezce Samuel Morse jedl skromně. Pizzu považoval za druh nechutného koláče, který jako by vytáhli z kanálu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy s klobásou a rozmarýnem
bludicky před 6 hodinami
Listové šátečky s vanilkovým krémem
ivackova před 6 hodinami
Pomerančový krém
Brumaire před 8 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Svetlonosna před 13 hodinami
Římská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
wimra před 16 hodinami
Krůtí mleté šišky se sýrem a zeleninou
bajoo před 17 hodinami
Medailonky v hrubozrnné hořčici
Christine před 18 hodinami
Bramborová polévka s vločkami
TondaJ před 19 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
masox hovězí,
bobkový list,
pepř,
smetana zakysaná 12%
Komentáře