Segedínský guláš v papiňáku
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 091 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,33 g |
Tuky | 75,31 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
-
Jak správně nakrájet cibuli. Jde to i bez říznutí a potoků slz
-
Čím dochutit segedínský guláš. Které koření by v něm nemělo chybět?
Poznámka autora receptu
Pokud je guláš řídký, tak přidat trochu hotové tmavé jíšky.
Přeji všem dobrou chuť. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 23 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, kmín drcený, paprika čerstvá červená, masox hovězí, bobkový list, pepř, smetana zakysaná 12%
Segedínský guláš v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOr5
0 názorů