Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Moje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 17 minutami
Španělská polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 2 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 2 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 5 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 5 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Tématické fráze:
sázený vejce,
sázene vejce,
sázená vejce recept,
sázení vejce,
vejce po italsku,
cocka s klobasou sazene vejce,
sazeny vejce recept,
pánev na sázená vejce,
sázene vejce recept,
loupaná rajčata recepty,
vejce sázené,
hovězí a sázene vejce,
sazene vejce ve chlebě,
sázená vejce,
předkrm po italsku,
sazene vejce v chlebu,
sázení rajčat po italsku,
recept sazene vejcem,
vajce po italsku,
sázení rajčat a paprik language:cs
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (22)
No, někteří ho sezobneme (někdy se parádně lepí na zuby)
Italové ho, po splnění jeho úkolu ovonět olej, vyhazují...