Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky

varilamyskakasicku Kuchařka: varilamyskakas…

Doba přípravy: 35 minut 8 porcí Pokrmy z vnitřností 13 názorů

Suroviny

1 kg vepřových jater
400 g loupaná rajčat ve vlastní šťávě
1 sterilovaný hrášek
2-3 lžíce olivového oleje
pepř
sůl
2 cibule
zelena nať z jarní cibulky
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra si nakrájíme na plátky a nařízneme. Mezitím si nakrájíme dvě cibule na kostičky a připravíme si stranou nakládaná loupaná rajčátka a sterilovaný hrášek.

  2. Na pánev si dáme na připravený olivový olej, orestovat cibulku a pak na ni vložíme plátky opepřených jater, které si zprudka opečeme.

  3. Když jsou játra po obou orestovaná, pak přidáme i loupaná rajčátka s hráškem a vše chvíli necháme podusit na pánvi.

  4. Poté jsem přendala tuto směs z pánve na pár minut do trouby, kde jsem nechala játra dopéci do měkka. Vše jsem pa dochutila a podávala s rýži.

Poznámka

Zelenina je v teto kombinaci s jatrami velmi pekne barevna a i chutna. Vhodne jsou i opecene americke brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pikantní vepřová játra s hráškem a s loupanými rajčátky

Tématické fráze: pikantní játra kuřecí játra s hráškem vepřová játra recepty směs z vepřových jater veprova jatra nudlicky recept na vepřová játra videorecept pikantní játra recepty pikantní játra na cibulce jatra v celku veprova jatra v celku játra na cibulce s hraákem játra na cibulce s hraskem vepřová játra recept recepty vepřová játra směsi vepřová játra s kukuřicí pikantni veprova smes s jatrou vepřová játra na jabkách vepřova jatra na cibulce játra pikantní vepřová játra na cibulce směs

Zapomněl/a jsem heslo