Postup přípravy
Krok 1: Kapustu rozebranou na jednotlivé listy povaříme v osolené vodě s kostkou masoxu do poloměkka, žebra sklepneme paličkou na maso.
Krok 2: Na každý list položíme po plátku sýra a salámu, zabalíme, zajistíme párátky, obalíme v hladké mouce a smažíme na tuku. Jíme s bramborovou kaší nebo jenom s pečivem.
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kapustové rolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDz5
Moje poznámka
Křupavé kapustové rolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDz5
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 8 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 38 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 6 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
jidla z kapusty,
kapustové závitky se šunkou,
top recepty /kapustove rolky,
kaputové karbanátky,
kaputové rolky,
kapustové závitky křupavé,
kapustove dort recept,
kapusta recepty,
kapustove jidlo,
hovězí s ústřičnou omáčkou,
kapustivé rolky,
kapustové rolky se šunkou,
recept na kapustu se šumkou,
kapusta,
jídla s ústřičnou omáčkou,
kapustové,
šunkový chlebíček recept
Suroviny:
kapusta,
salám šunkový,
sýr plátkový,
masox,
mouka hladká,
olej
Komentáře (2)