Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 822 kJ / 4 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,54 g |
Tuky | 127,99 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 740,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moučník s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXoq
Moje poznámka
Moučník s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXoq
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 15 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 19 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 14 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 13 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 14 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 17 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 17 hodinami
Tématické fráze:
moučník s jablky,
pečeme s jablky moučníky,
moučniky s jablky,
moučniky z jablek,
recepty na moučníky s jablky,
jablkovy moučnik,
jablkové moučníky,
moučník s jablkama,
top recepty moučníky z jablek,
recept na moučník s jablky,
moučník z jablek,
peceme s jablky,
jablkovy moucnik na plech,
moučníky s jablkama,
moučníky z jablkama,
recepty moučníky s jablky,
maly moucnik,
moučník s jablkem,
recepty moučník s jablky,
moučník z jablky
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
tuk hera,
vejce,
smetana zakysaná,
mléko,
kypřící prášek do pečiva,
jablko,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (2)