Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 491 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 169,40 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 328,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, máslo a cukr uhněteme v pevnou hmotu.
Krok 2: Poté přidáme jogurt, kokos, marmeládu a umícháme v nadýchanou a lepkavou hmotu.
Krok 3: Troubu máme předehřátou na 200°C a po lžičkách na plech, který je vyložený papírem na pečení, dáváme hmotu. Pečeme deset minut.
Zveřejněno 20. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Moje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 7 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 14 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 2 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 4 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 5 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 6 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 9 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 9 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 9 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky jahodové,
sněhové jahodové pusinky,
jahodové cukroví,
recept na nadychane kokosove pusinky,
malinové sněhové věnečky,
linecké hvězdičky z bílého jogurtu,
snehove pusinky z marmelady,
jahodové placičky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
jogurt bílý,
kokos strouhaný,
jahodová marmeláda
Komentáře (8)