Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 866 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,66 g |
Tuky | 57,94 g |
Vláknina | 12,67 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Moje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
siven recept,
siven recepty,
pečený siven,
ryba siven,
siven pečený v troubě,
siven,
recept na sivena,
siven na másle,
siven americký recepty,
siven na grilu,
siven americký recept,
recept siven,
recepty siven,
siven americký,
jak připravit sivena,
recept na siven,
co je to siven,
pstruh siven,
ryba siven recepty,
ryba siven recept
Suroviny:
siven,
tráva citronová,
sůl,
pepř citronový,
rozmarýn,
máslo,
brambory,
rozmarýn,
koření na americké brambory,
máslo,
sůl
Komentáře (16)
tejaja:omlouvám se, že odpovídám pozdě nebyla jsem u počítače, siven je podobný pstruhu jak psala Patricie, taky jsem ho měla poprvé, ale určitě ne naposled