Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2012 12:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie788 kJ / 188 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky20,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Siven je ryba podobná pstruhovi . Tato dobrota určitě půjde udělat i z jiného druhu ryb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

6. 5. 2012 07:03

Rybářka a samozásobitelka Hanička má ode mne za sivena bodíčka ;-):-p:-K +11:yes:

hanahcotton hanahcotton

6. 5. 2012 02:26

varilamyskakasicku:rybařit se dá v každém věku...je to úžasný relax....;-)a když mám rybu na talíři, tak vím, že to, co si chytím, tak to si pěkně upravím a sním ;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 5. 2012 22:52

hanahcotton: tak to jsem nevěděla, že máš doma rybáře, škoda, že nejsi někde poblíž,vždy bych si od Tebe nějakou rybku, co by jsi nechtěla:-)) pak koupila a jak ráda, Rybárny, coby prodejny zanikly a kde čerstvou rybu sehnat? Hm, také jsem jezdívala na ryby,jako mladá,ale vše už je dnes jen vzpomínka:-K

hanahcotton hanahcotton

5. 5. 2012 09:13

varilamyskakasicku:je pravda, že já už ryby ani nekupuji ;-). To by přece byla docela ostuda, aby rybář kupoval rybu:-*Ještě tak aby bylo nějaké moře blíž, abychom si mohli nachytat i mořské rybky :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 5. 2012 00:16

Dala bych si Hani nějakou dobrou rybku a jak,ani nevíš,ale vidím jen ty 3 x zamrzlé ryby,spíše bych si s chutí daka nějakou čerstvou, jako máš a měla jsi Ty:-p;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 5. 2012 18:16

Co se týká ryb,mám zančné mezery:-8U nás pstruh,kapřík,štikozubec a sem tam nějaké to filé;-)Sivena znám pouze z obrázku a musí být moc dobrý:-p
Hezký recetík:-K+:-p:yes:

jarka skrobakova

4. 5. 2012 17:29

perfektní:yes::yes::yes::-))

1974andrea 1974andrea

4. 5. 2012 17:26

Sivena už jsem jedla a je to výborné maso. A tahle příprava se mi líbí:-p:yes:

rebeka rebeka

4. 5. 2012 15:50

hanahcotton::-//:-// jo.. rybky v soukromém sektoru se vlastně mají líp než já..:-//:-//:-( já jsem hladová jak zeď:-8:-D:-D.. že bych šupla do toho rybníka:-?:-D:-D:-D:-D
krásné to máš, jen co je pravda:yes::yes:;-):-p:-)

hanahcotton hanahcotton

4. 5. 2012 15:20

Colombo65:Máš pravdu, měl bez pár deka 3 kila - ale to je tím dobrým krmením - v soukromém rybníce se ty rybky mají prostě trochu lépe ;-)

Colombo65 Colombo65

4. 5. 2012 15:06

Tak to byl velmi macatý Siven, podle podkovy tak 2-2,5kg mohl vážit. To je radost s takovou "rybkou" pracovat v kuchyni.;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2012 14:11

Ještě jsem sivena nejedla a snad tady ani neviděla, ale vypadá moc dobře:-p

Petra Ku. Petra Ku.

4. 5. 2012 13:27

spagetka: No my právě těm rybám moc nedáme.. Na vánoce kapra, toho já nejím, takže akorát pangasia a nějaký ty platýze,tilápie, a když mají ,tak mám ráda chňapala :-) Ryby občas chytá Tom, ale už nějakej ten roček nebyl "čubat vodu", jak se u nás říká.. Asi ho někam vyšlu :-)

hanahcotton hanahcotton

4. 5. 2012 13:17

spagetka:jj díky...opraveno:-8:-K

spagetka spagetka

4. 5. 2012 13:17

Petra Ku.: siven je neuvěřitelně jemná lahůdková rybka, jestli na ni narazíš, kup. Já mám naštěstí rybáře v rodině ;-);-):-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: siven siven americký recepty siven americký recept recept na sivena recepty siven siven americký připrava sivena siven recepty recepty na sivena ryba siven siven recept jak připravit sivena siven maso siven příprava jak připravit syvena recept na rybu siven recept siven kde sehnat siven americký jak udělat sivena ryby siven příprava

Suroviny: siven, olej olivový, žampióny, slanina anglická, cibulka jarní, sůl, pepř, tymián, brambory

TopRecepty.cz

Pečený siven s příchutí tymiánu a žampiónů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Q5m