Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
Tuky | 67,73 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Moje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 1 hodinou
Chilli cukety
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
Levandule35 před 35 minutami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 58 minutami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 2 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 5 hodinami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 5 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
recepty ládi hrušky 24.3.2014,
polevka z roslehané vajicko,
petrželová polévka,
vajíčko do polévky,
kdy přidat vajíčko do polévky,
petrželová polévka s s hruškami,
rozšlehané vajíčko do polévky,
celerovo petrželova polévka,
polévka s vajíčkem,
petrželová polévk,
polévka z vajíčkem,
kurecí polévka s vajíčkem,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014 svíčkova,
tncz recept na svickovou pro zacatecniky,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.2014,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.
Suroviny:
petržel,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
pepř,
vývar,
koření oregáno,
smetana,
vejce,
petrželka
Komentáře (1)