Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 13 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5 hodiny 13 názorů

Suroviny 6 porcí

Hovězí svíčkovou cca 650-700 gr- já měla od špičky
1 velké kuřecí prso nebo krůtí
1 balení mražených fazolek
3 plátky sýra
8 plátků slaniny či salámu
1 velká cibule
hrst mandlí loupaných
2 dcl červeného vína(ne krabicové atd ! nějaké opravdu dobré- Rulandské červené)
voda
trochu sušeného česneku
grilovacího koření
hotová marináda od Vitany
cibule
červené víno
1,5 kg nových brambor

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí odblaníme, rozřízneme na roládu, poklademe kuřecími plátky, osolíme, přidáme salám či slaninu, sýr a fazolky, posypeme grilovacím kořením a česnekem, aby fazolky dostaly chuť.

  2. Zamotáme a zajistíme potravinovou nití.

  3. Naložíme do marinády a červeného vína nejlépe přes noc.

  4. Do pekáčku dáme oloupanou a na půlkolečka pokrájenou cibulku, brambory, mandle, zbytek fazolek a roládu, kterou jsme si opekli naprudko na pánvi ze všech stran, aby se zatáhla.

  5. Podlejeme cca 1 dcl vody a zbylou marinádou s vínem a pečeme přiklopené cca 1 hodinu na 180°C - horkovzduch.

Komentáře k receptu Hovězí svíčková roláda s fazolkami pečená na nových bramborách

  • jirholu jirholu

    Hovězí rolády máme raději než vepřové a tato vypadá hodně jedle :-p +8.bodík :yes:

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Moc pekna roladka :-p. Take mam v mrazaku kus svickove, takze uz vim, co z ni bude. Jenom bez te marinady, musim udelat domaci, jaksi neni na trhu.....:-)):yes::yes:.

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka(autorka receptu)

    maris: použila jsem opravdu domácí kus svíčkové pravé ale tím že jsem ji měla v mrazáku tak na minutku nedávám už pustila moc šťávy takže by nebyla tak dobrý naprudko proto jsem pekla:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :-O:yes::yes: Radko, jsi fakt šikovná;-):yes:
    Maris, z mého pohledu si myslím, že co se sní a chutná, není škoda.;-)

    Odpovědět

  • Věrka. Věrka.(neregistrovaný)

    Moc pěkně to vypadá.

    Odpovědět

  • maris maris

    Já nevím tedy jak kdo, ale já bych nikdy svíčkovou nepekla, ale udělala z ní minutku, to by mně jí bylo fakt líto. Použila bych zadní hovězí. Možná,že Radka použila falešnou svíčkovou, ale to by asi napsala. Dobré to určitě je, to ano.

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :-p:yes: mňam:yes::-K

    Odpovědět

  • zizala zizala(moderátorka)

    Ačkoliv hovězí moc nemusím, tohle bych si dala :-p:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Pěkná roláda:yes: určitě i moc dobrá:yes: +

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    k.radulka:tak to jo,už tomu rozumím;-):yes:díky:-K

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka(autorka receptu)

    rebeko já je dala hned a to proto že jsou fakt velké takže to v poho přežili ale asi kdybych měla malé tak je tam dám až v půlce vaření:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    to bude dobrota:-p:yes::yes:jenom dotaz:ty brambory tam přidáme hned na začátku:-?není to moc:-?péct nové brambory hodinu:-O:-?

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Hmmmm, super kombinace ;-);-);-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pečená falešná svíčková falešná svíčková ládi hrušky hovězí svíčková recepty hovezi svickova recepty hovezi svickova roláda z falešné svíčkové falešná svíčková pečená falešná svíčková rolada pomalu pečená falešná svíčková hovězí falešná svíčková hovězí svíčková recept hovězí roláda tncz nova tncz nova svíčková jak dlouho se pece hovezi balení hovězích rolád hovezi falesna svickova recepty hovězí roláda recept vepřová panenka recepty tncz svičkova