Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,99 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 29,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 437,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 3 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 18 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 4 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 6 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 7 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 7 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 10 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 12 hodinami
Tématické fráze:
rasce,
pohankovo žitný chléb,
žitný chléb,
slovenský chléb,
co je rasce,
slovensky rasca,
žitný chléb recept,
chleb zitny,
slovenský chleba,
slovensky rasce,
recept na žitný chléb,
žitný chléb v domácí pekárně,
slovensky chleb recept,
povidla z domácí pekárny,
pohankovo zitny chleba,
co je slovensky rasce,
rasce slovenský,
co je to rasce,
recept žitný chléb,
domácí pekárna žitný chléb
Suroviny:
voda,
olej,
med,
sůl,
anýz,
kmín celý,
kůra pomerančová,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (5)