Treska v rajské směsi

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

3-4 porce Ryby 12 názorů

Suroviny

500 g tresčích filetů
trocha hladké mouky na obalení ryby
3 velká zralá rajčata
1 střední cibule
2-3 stroužky česneku
hrst natě čerstvé petrželky
sůl
pepř
lžička sladké papriky
2-3 lžíce olivového oleje
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do mixéru vložíme nakrájená rajčata, petrželku, nahrubo nasekanou cibuli a stroužky česneku, osolíme, okořeníme pepřem a paprikou a zakapeme olejem. Vše rozmixujeme.

  2. Směs vlijeme do nahřáté pánve, krátce opečeme, do směsi naklademe porce tresky obalené v mouce a zalijeme horkou vodou tak, aby byla ryba ponořená.

  3. Zakryjeme pokličkou a na mírném ohni vaříme, až je ryba měkká a směs se zredukuje na hustší omáčku.

  4. Při vaření občas zamícháme, aby se směs pod rybou nezačala připalovat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska v rajské směsi

  • Angel 666 Angel 666(autor receptu)

    Jano, Andreo, Drahuško: díky holky :-K :-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Jituško,Tvá treska se mi moc zamlouvá:-p:-K
    Miluji konzervy s různými rybkami v tomatě a tohle by mi vážně chutnalo:-*

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Určitě dobré:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Hmm, zajímavé :-)

    Odpovědět

  • Pepe Pepe(neregistrovaný)

    Angel 666:

    To Vám verím a závidím.
    My máme vsetok druh zeleniny po celý rok bez rozdielu, ci je leto alebo zima. Ale ci jete rajciny alebo uhorky - vsetko má tú istú chut. Lísia sa len farbou.

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666(autor receptu)

    To je mi líto, domácí mají úplně jinou chuť i vůni, než kupovaná...

    Odpovědět

  • Pepe Pepe(neregistrovaný)

    Angel 666:

    Tak to my tu prakticky ani nepoznáme.

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666(autor receptu)

    Pepe: letní jsou z naší vlastní zahrady :-)

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666(autor receptu)

    To určitě, v zimě čerstvá nahrazuji sterilovanými, ale tady jsem chtěla vyzkoušet tu chuť čerstvých :-)
    Povedlo se mi "ulovit" v Penny docela vyzrálá, tak jsem to zkusila s nimi ;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Angel 666: Já mám ryby taky raději s bramborama, i když k téhle omáčce si rýži představit umím. Před skleníkovými rajčaty bych dala přednost sterilovaným :yes:

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666(autor receptu)

    Žížalo, bylo to moc dobré ze zimních skleníkových rajčat, ale ještě lepší to bude v létě ze šťavnatých domácích ;-). Hlavně jsem chtěla něco dietnějšího, než smaženou rybu. Malý zbytek jsem měla k večeři s opečenými bramborami a s těmi mi to chutnalo ještě víc :-p;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    To vypadá moc dobře ;-):-p

    Odpovědět

Tématické fráze: treska recept treska recepty ryba v rajské omáčce treska v rajské omáčce treska v tomate aljašská treska v rajské omáčce treska v tomatové rajské omáčce ryba s rajské omáčce filé z mořské tresky ryba v rajské treska obalena v mouce treska v tomatove omacce treska zapečená v rajských s brambory treska v v rajské omáčce top recepty treska treska s rajskou recept na tresku treska v papilotě v rajské omáčce ryby v rajské omáčce pecena treska v rajske omacce