Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 786 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,81 g |
Tuky | 89,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Moje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Nejnovější recepty
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 1 hodinou
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
kimlo před 37 minutami
Malinový koláč s bílou čokoládou
Sian5 před 45 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 52 minutami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Sian5 před 53 minutami
Karbanátky
Ajisek před 1 hodinou
Jednoduchý jablečný koláč
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
catofox před 2 hodinami
Cuketové sladké lívanečky
Vlasti80 před 3 hodinami
Švestky ve vlastní šťávě
Mamkanamka před 3 hodinami
Cuketový perník
Petracka před 5 hodinami
Tématické fráze:
vodnice,
vodnice recepty,
recepty z vodnice,
zelenina vodnice,
vodnice recept,
co je to vodnice,
recepty vodnice,
zelenina vodnice recepty,
bulva vodnice,
vodnice zelenina,
co je vodnice,
recept na vodnici,
brukev vodnice,
recept vodnice,
zelenina vodnice recept,
listy vodnice,
brukev řepák recepty,
vodnice plod,
pomazánka z brukve,
brukev repak vodnice
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
lučina,
máslo,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (15)
va: odpovídám až teď, prostě ať si každý dá tuk, jaký používá
Jednu věc ale nechápu, a to, proč by se měl kazit Ramou?!
Ztužené tuky zrovna zdraví neprospívají a navíc kombinovat živočišnou bílkovinu s rostlinným tukem je zvláštní