Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 786 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,81 g |
Tuky | 89,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Moje poznámka
Pomazánka z vodnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pRr
Nejnovější recepty
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 1 hodinou
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 3 hodinami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 13 minutami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 47 minutami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 1 hodinou
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
Ajisek před 1 hodinou
Celerová polévka s uzeným masem
Fitulka před 1 hodinou
Koláč s ovocem a tvarohem
Miri O7 před 2 hodinami
Perník s rybízem
EmaKa před 2 hodinami
Zbojnický guláš
Slavista62 před 6 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 7 hodinami
Tématické fráze:
vodnice,
vodnice recepty,
recepty z vodnice,
zelenina vodnice,
vodnice recept,
co je to vodnice,
recepty vodnice,
zelenina vodnice recepty,
bulva vodnice,
vodnice zelenina,
co je vodnice,
recept na vodnici,
brukev vodnice,
recept vodnice,
zelenina vodnice recept,
listy vodnice,
brukev řepák recepty,
vodnice plod,
pomazánka z brukve,
brukev repak vodnice
Suroviny:
brukev řepák vodnice,
lučina,
máslo,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (15)
va: odpovídám až teď, prostě ať si každý dá tuk, jaký používá
Jednu věc ale nechápu, a to, proč by se měl kazit Ramou?!
Ztužené tuky zrovna zdraví neprospívají a navíc kombinovat živočišnou bílkovinu s rostlinným tukem je zvláštní