

Klobásová pomazánka
Suroviny
- 1 nožičku dobré maďarské klobásy
- 50 g másla
- 100 g syrokrému
- 1 lžička hořčice
- sůl
- mletý pepř černý
Postup přípravy receptu
Polovicu klobásu zomelieme, maslo vyšľaháme so syrokrémom a horčicou a spolu dobre prešľaháme. Ochutíme korením, ak treba dosolíme.
Ozdobne nastriekame na trojuholníčky chleba a ozdobíme kolieskom uhorky, klobásy a paradajky.
Poznámka od kuchařky
Najlepšie je pomazánku použiť na klobásový chlieb z domácej pekárne ( kto má pekáreň ).
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Klobásová pomazánka
-
Ja robím klobásovú pomazánku podobne - 100 g klobásy a 100 g mäkkého syra, plus trochu horčice. Natieram na prekrojené rohlíky a dávam zapiecť...s čajom dobrá večera...asi nastal čas, dávno sme nemali...posielam bod!
-
bylo to vyborne s pomazankovym maslem
-
Laďka, recept na ten chlieb je vedľa u susedov
-
Terezko a máš někde recept na klobásový chléb? Tady není - docela by mě zajímalo, jak se dělá
-
Já myslím, že ta pekárna zas není až tak důležitá a určitě to jde i bez ní, já to tedy zkusím
-
Terezko, nemám ještě pekárnu, škoda.
-
Janka, ak tú pomazánku dáš na klobásový chlieb, tak je to ešte lepšie
Len neviem, či máš pekáreň
-
Já jsem něco podobného dělala na Silvestra, jen jsem to vyšlehala s pomazánkovým máslem. Měla jsem dost pikantní klobásku, bylo to skvělé. Nic jsem nepřidávala, jen klobásku a to pom. máslo. Na těch trojúhelníčcích z toho chleba to vypadá ale lépe, než na rohlíku, Terezko, máš plusíček ode mne!
-
Tohle taky vyzkouším, aspoň to nebude pořád klobása vcelku ( i když proti ní taky nic nemám)