Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 845 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 13,45 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Moje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 1 hodinou
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 2 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 41 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
KristulaT před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 2 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapecene kotlety se syrem,
zapečené kotlety s hořčicí,
zapečena kotleta se sýrem,
zapečené kotlety,
vepřové kotlety s horčicí,
vepřová kotleta s hořčicí,
zapecene veprove kotlety,
zapecena veprova kotleta,
kotlety zapečené se sýrem,
vepřové se sýrem,
kotlety s hořčicí,
recepty z vepřové kotlety,
kotlety zapékané se sýrem,
zapečené vepřové kotlety recepty,
zapečená kotleta s hořčicí,
vepřové kotlety,
kotlety se syrem,
zapekane veprove kotlety,
kotleta s hořčicí,
recept zapečené vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
hořčice kremžská,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)
Vážně stačí jen 30 minut, aby bylo maso opravdu měkké? Děkuju