Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 845 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 13,45 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Moje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 6 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 23 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 44 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 46 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapecene kotlety se syrem,
zapečené kotlety s hořčicí,
zapečena kotleta se sýrem,
zapečené kotlety,
vepřové kotlety s horčicí,
vepřová kotleta s hořčicí,
zapecene veprove kotlety,
zapecena veprova kotleta,
kotlety zapečené se sýrem,
vepřové se sýrem,
kotlety s hořčicí,
recepty z vepřové kotlety,
kotlety zapékané se sýrem,
zapečené vepřové kotlety recepty,
zapečená kotleta s hořčicí,
vepřové kotlety,
kotlety se syrem,
zapekane veprove kotlety,
kotleta s hořčicí,
recept zapečené vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
hořčice kremžská,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)
Vážně stačí jen 30 minut, aby bylo maso opravdu měkké? Děkuju