Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 465 052 kJ / 111 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24 629,98 g |
Tuky | 1 301,93 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 58,87 g |
Sodík | 63,34 g |
Sůl | 160,76 g |
Sacharidy | 223,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí koláč - Kotopita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B27N
Moje poznámka
Kuřecí koláč - Kotopita
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B27N
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v zelenině
trepka před 55 minutami
Moje řízky naruby
Pecula před 1 hodinou
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 9 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 9 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 11 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 11 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 12 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
kureci kolac,
recept na kuřecí kolac,
řecké recepty kotopita,
slany kolac z listoveho testa s kurecim madem,
kuřecí koláče,
hruskovy kolac s kurecim masem,
špenátový koláč s krůtím masem,
těsto krustas,
jak dlouho péct kuřecí koláč,
hruškový koláč z listového těsta slaný,
krustas těsto,
kureci kolac s rajcaty
Suroviny:
těsto listové,
maso kuřecí,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče sušené,
vejce,
smetana na vaření,
vejce,
sůl,
pepř,
Komentáře (6)