Postup přípravy
Krok 1: Vykuchané makrely naložíme do svařeného a vychladlého nálevu. Necháme naložené 18-24 hodin. Udíme 4 hodiny (plus mínus) na 60°C.
Zveřejněno 29. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Moje poznámka
Domácí uzená makrela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G2mr
Nejnovější recepty
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno před 2 hodinami
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno 13. 5. 2025 17:57
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno 13. 5. 2025 17:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
muraia před 49 minutami
Sněhové pusinky - uvnitř vláčné
bobinas před 1 hodinou
Lilek zapečený s vejcem
Jitka J. před 2 hodinami
Jablečné linecké řezy
Moanka před 2 hodinami
Nízkosacharidový Red Velvet Cake - Low carb
Nadja před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
Majdi_Hladka před 3 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Pralenka před 6 hodinami
Hovězí líčka na kávě
Antonausprag před 6 hodinami
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 8 hodinami
Polévka s vločkami
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit makrely na uzení,
jak naložit makrelu na uzení,
nalozeni makrely na uzeni,
nálev na makrely,
uzení makrel,
uzená makrela,
nálev na makrelu,
nalev na uzeny makreky,
uzená makrela recept,
nálev na uzené makrely,
nalozeni uzené makrely,
uzena makrela recepty,
jak naložit makrely,
jak udit makrely,
naložení makrel na uzení,
recept uzená makrela,
nálev na uzenou makrelu,
nálev na uzení makrely,
jak udit makrelu,
makrela nalev
Suroviny:
makrela,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec
Komentáře (12)
+1