Pórkovka se zázvorem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 388 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,77 g |
Tuky | 11,11 g |
Vláknina | 3,13 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,99 g |
Sacharidy | 41,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka nepotřebuje zahušťovat, je zahuštěná krupičkou a strouhanou bramborou dost a zázvor je do ní chuťově moc dobrý.
Opět jeden výmysl.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2009 09:36
9. 11. 2009 09:25
8. 11. 2009 11:29
8. 11. 2009 08:39
8. 11. 2009 00:21
7. 11. 2009 22:12
7. 11. 2009 21:43
7. 11. 2009 21:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 39 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jaká postní jídla nám pomohou překonat období od masopustu do Velikonoc?
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: recepty se zázvorem porkovka pomazanka se zázvorem
Suroviny: pórek, máslo, vejce, zázvor, vývar zeleninový, brambory, mrkvičky, vegeta, krupice, smetana zakysaná, petrželka, sůl
Pórkovka se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL0K
8 názorů