Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Surimi po dalmatsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2009 15:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 554 kJ / 849 kcal
Bílkoviny56,68 g
Tuky55,59 g
Vláknina2,24 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy29,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

savlinka

2. 2. 2013 19:18

mňam + bodík

Bibinka

1. 2. 2013 15:40

bazalka: Bazalko, dovolila jsem si přidat ti fotky, udělala jsem to tak, jak píšeš a není to vůbec špatné:-p Dávám ti 3.boda:yes:

Billy Shears

31. 5. 2009 22:45

K predchozim dotazum - tady najdete celkem pekny clanek o puvodu techto tycinek. http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100021...

JitkaD

24. 3. 2009 08:11

Tyhle "krabí tyčky"se dělají myslím z tresek+krabí příchuť.Já je mám moc ráda.Tuhle jsem z nich zkusila něco jako rizoto nebo spíš paellu..orestovala sem je spolu s kouskama pangasia na cibuli a česneku ,přidala vařenou rýži a koření..moc dobré to bylo.až budu opakovat,napíšu receptík a snad i vyfotím:o)

janatka

23. 3. 2009 23:42

Máme moc rádi surimi,hlavně v pomazánce.Určitě si to dokážu představit jako předkrm.Dobrý nápad.:-p

Eliza

23. 3. 2009 22:36

Surimi občas také používám, mám docela ráda tu jemnou chuť. U nás jsou nejoblíbenější v pomazánce - surimi + výrazná majonéza + jemně rozmixovaná cibule. Druhým favoritem je smetanová polévka s kousky surimi a poté těstoviny, surimi, zelená cibulka, smetana, parmezán...:-p
Dalmatský způsob vypadá dost lákavě, všechny suroviny patří mezi moje oblíbené a fotka je opravdu krásná, jak od profíka :-).

JanaDorazinova

23. 3. 2009 16:59

Já si kolikrát taky nejsem jistá a tak si říkám, že tam něco dám a však holky mne upozorní, že bych to měla dát jinde. Třeba nedávno, ta Valentinská specialita, bylo tam několik druhů masa, tak kam, že? No, dala jsem to do minutek:-)No a surimi je něco z kraba, ne? Takže, mořští živočivichové tady nejsou, takže taky myslím, že ryby.:-))

bazalka

23. 3. 2009 16:51

Tak už je to v rybách. Máš pravdu, bude se to i lépe hledat. :yes:;-)

Bibinka

23. 3. 2009 16:29

Jo, toť otázka, je to falešné krabí maso, tak asi z nějaké rybky, která chutí připomíná kraba. Nebo, že by to byl podobný živočich krabu- to nevím které by to mohlo být:-Otrošku takový hlavolam;-):-D:-))

bazalka

23. 3. 2009 16:16

Bibinko, tak třeba bagetka a jako předkrm ? Asi to dám do těch ryb, ale já si nikdy nejsem jistá, z čeho ty tyčky vlastně jsou, tak jsem raději zvolila bezmasá jidla. :-D

Bibinka

23. 3. 2009 16:04

Jo a dala bych to do kategorie ryby, přece jenom je to maso a bezmasé jídlo neee:-D

Bibinka

23. 3. 2009 16:02

Bazalko, ty k tomu nedáváš žádnou přílohu:-?to by bylo docela hladové i když jistě dobré jídlo. Možná nějakým způsobem upravené brambory-třeba;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: surimi surimi pomazanka surimi maso surimi tyčky tyčky surimi surimi tyčinky pomazánka pomazanka ze surimi surimi recepty surimi tyčinky recepty pomazánka ze surimi tyčinek krabí maso surimi surimi maso recepty surimi tyčinky recept pomazanka z krabich tycek surimi tyčinky-pomazánka krabí maso recepty recepty na surimi tyčky surimi tyčinky na česneku surimi maso recept pomazanka krabí tyčky

Suroviny: surimi, česnek, cibule, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, vejce, zelenina

TopRecepty.cz

Surimi po dalmatsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KOO8