Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Surimi po dalmatsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2009 14:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 912 kJ / 935 kcal
Bílkoviny56,68 g
Tuky65,09 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy29,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

savlinka savlinka

2. 2. 2013 18:18

mňam + bodík

Bibinka Bibinka

1. 2. 2013 14:40

bazalka: Bazalko, dovolila jsem si přidat ti fotky, udělala jsem to tak, jak píšeš a není to vůbec špatné:-p Dávám ti 3.boda:yes:

Billy Shears

31. 5. 2009 21:45

K predchozim dotazum - tady najdete celkem pekny clanek o puvodu techto tycinek. http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100021...

JitkaD

24. 3. 2009 07:11

Tyhle "krabí tyčky"se dělají myslím z tresek+krabí příchuť.Já je mám moc ráda.Tuhle jsem z nich zkusila něco jako rizoto nebo spíš paellu..orestovala sem je spolu s kouskama pangasia na cibuli a česneku ,přidala vařenou rýži a koření..moc dobré to bylo.až budu opakovat,napíšu receptík a snad i vyfotím:o)

janatka janatka

23. 3. 2009 22:42

Máme moc rádi surimi,hlavně v pomazánce.Určitě si to dokážu představit jako předkrm.Dobrý nápad.:-p

Eliza Eliza

23. 3. 2009 21:36

Surimi občas také používám, mám docela ráda tu jemnou chuť. U nás jsou nejoblíbenější v pomazánce - surimi + výrazná majonéza + jemně rozmixovaná cibule. Druhým favoritem je smetanová polévka s kousky surimi a poté těstoviny, surimi, zelená cibulka, smetana, parmezán...:-p
Dalmatský způsob vypadá dost lákavě, všechny suroviny patří mezi moje oblíbené a fotka je opravdu krásná, jak od profíka :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 3. 2009 15:59

Já si kolikrát taky nejsem jistá a tak si říkám, že tam něco dám a však holky mne upozorní, že bych to měla dát jinde. Třeba nedávno, ta Valentinská specialita, bylo tam několik druhů masa, tak kam, že? No, dala jsem to do minutek:-)No a surimi je něco z kraba, ne? Takže, mořští živočivichové tady nejsou, takže taky myslím, že ryby.:-))

bazalka

23. 3. 2009 15:51

Tak už je to v rybách. Máš pravdu, bude se to i lépe hledat. :yes:;-)

Bibinka Bibinka

23. 3. 2009 15:29

Jo, toť otázka, je to falešné krabí maso, tak asi z nějaké rybky, která chutí připomíná kraba. Nebo, že by to byl podobný živočich krabu- to nevím které by to mohlo být:-Otrošku takový hlavolam;-):-D:-))

bazalka

23. 3. 2009 15:16

Bibinko, tak třeba bagetka a jako předkrm ? Asi to dám do těch ryb, ale já si nikdy nejsem jistá, z čeho ty tyčky vlastně jsou, tak jsem raději zvolila bezmasá jidla. :-D

Bibinka Bibinka

23. 3. 2009 15:04

Jo a dala bych to do kategorie ryby, přece jenom je to maso a bezmasé jídlo neee:-D

Bibinka Bibinka

23. 3. 2009 15:02

Bazalko, ty k tomu nedáváš žádnou přílohu:-?to by bylo docela hladové i když jistě dobré jídlo. Možná nějakým způsobem upravené brambory-třeba;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: surimi surimi pomazanka surimi maso surimi tyčky tyčky surimi surimi tyčinky pomazánka pomazanka ze surimi surimi recepty surimi tyčinky recepty pomazánka ze surimi tyčinek krabí maso surimi surimi maso recepty surimi tyčinky recept pomazanka z krabich tycek surimi tyčinky-pomazánka krabí maso recepty recepty na surimi tyčky surimi tyčinky na česneku surimi maso recept pomazanka krabí tyčky

Suroviny: surimi, česnek, cibule, olej olivový extra virgin, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, vejce, zelenina

TopRecepty.cz

Surimi po dalmatsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KOO8