Vánoční bezinkové víno
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 39 974 kJ / 9 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,50 g |
Tuky | 16,50 g |
Vláknina | 124,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 258,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V loňském roce jsem ho dělala poprvé a vínko mělo úspěch. Letos už jsem byla upozorněna, abych na něj nezapomněla :-))
Fotky zatím nemám, snad až budu vyrábět
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2016 08:33
11. 3. 2016 14:55
30. 8. 2015 21:45
28. 8. 2014 02:43
27. 8. 2014 19:35
27. 8. 2014 19:19
Slávka:
24. 6. 2014 11:06
11. 10. 2013 12:15
29. 9. 2013 19:09
28. 9. 2013 12:24
12. 9. 2013 18:31
Nejlíp teď v září, když jsou zralé bezinky
27. 8. 2013 16:51
28. 4. 2013 11:48
22. 12. 2012 22:00
Opravdu přidávám jen kvasnice(droždí), ne vinné kvasinky
22. 12. 2012 21:58
Tak to přesně nevím, ale nyslím si, že aby se víno po dobu čekání nekazilo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 29 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Jak zpracovat plody bezu černého. Bezinky jsou vhodné na likéry, sirupy i kompoty
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: domácí bezinkové víno bezové víno recept bezove vino bezinkové víno z květů vino z bezinek jak se dělá bezinkové víno bezinkový burčák špendlíkové víno recept na bezove vino vyroba bezinkoveho vina vánoční víno bezinkové domácí víno víno z bezinkových květu bezinkové recepty domaci vino z bezinek domaci bezove vino bezinkovevino psany recept na bezove vino špendlíkové víno recept vyroba vina z bezinek
Suroviny: bez černý, voda, pepř, koření nové koření, cukr, droždí
Vánoční bezinkové víno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xpxv
21 názorů