Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Moje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 6 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 11 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 43 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
výroba kandované pomerančové kůry,
jak vyrobit kandované ovoce,
kandovaná pomerančová kůra,
výroba kandované kůry,
výroba kandované kůry,
jak vyrobit kandovanou pomerančovou kůru,
kandované pomerančové kůry,
výroba pomerančove kandovane kury,
kandovaná kůra,
výroba kandovaného ovoce,
jak vyrobit kandovany pomeranc,
výroba kandovaného pomerančová kura,
výroba kanované kůry,
z pomerancove kury,
navod na kandovanou kuru,
jak se dela kandovana pomerancova kura,
jak se dělá pomerančová kůra,
kandovany pomeranc vyroba,
kandovaná pomerančová kůra recepty,
jak pripravit kandovanou pomerančovou kuru
Suroviny:
pomeranče,
cukr krystal,
voda
Komentáře (5)
Teď když znovu čtu váš komentář tak mě udivuje že ji nejdříve uvaříte a pak usušíte. Kůra mi jednou uschla když se nepovedla tak byla asi po týdnu suchá. Nejspíš jsem tam dal málo cukru. Když vyschne tak je tak tvrdá že se nedá vůbec jíst a je to na vyhození. Taky jsem si uvědomil, že píšete, že to vaříte opakovaně. Já vařím jen jednou nejlépe kolem 35-45 minut. Propíchám a nechám 24 ještě nasát vodu a pak to vařím. Jen jednou. Je to dost měkké, pohoda.
PS: Protože v této dávce byla hořká kůra, tak kaše z mezokarpu co zbyla byla poněkud nahořklá. Škoda. Ta minulá byla fakt výborná a dá se to použít místo medu.