Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tániččino svatební cukroví

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2009 16:46

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto cukroví pekla Tánička na svatbu jednoho známého hokejisty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alča

3. 6. 2009 08:44

Chtěla jsem se zeptat zda někdo netušíte kolik kg cukroví i s např. roládama bych měla udělat do 35 malých krabiček. Tolik cukroví jsem ještě nedělala;-( a tak bych byla moc ráda kdyby jste mi někdo poradil. Ukázka tohoto cukroví mě zase inspirovala k novým nápadům. Děkuji moc:-8

vybusna vybusna

17. 5. 2009 11:21

jenda1...pecivo je vskutku prenadherne a hlavne inspirujuce...ale fakt je, ze to recept nie je...v takychto pripadoch tu mame v diskusii kategoriu *vlastni vytvory*. dostanes sa do nej tak, ked kliknes na nadpis diskusia, na liste, ktora je hned pod obrazkom loga topreceptov. Tam nikdy tieto prekrasne vecicky nezapadnu.

Glorca Glorca

10. 5. 2009 20:30

Teda....nádhera:-p...je mi jen líto,že toto je jen ukázka:-(...sice jsem já osobně ještě nepřidala ani jeden jediný receptík,ale jemnou kritiku si stejně neodpustím:-D...jsem spíše "masák",ale tohle mě tak rozbouřilo mé chuťové buňky,že jdu slídit po kuchyni,čím bych to napravila...:-)...a jen co to půjde,něco sem přidám,abych jen nekritizovala:-!:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2009 12:39

Nevím, kde jsem byla, když jsi tady dal to cukroví a nebýt marcii, ani bych si nevšimla. Je to nádhera, inspirace, ale i k vzteku, že něco takového bych nikdy neuměla. Recept to fakt není, ale i tak dávám plus, za dojem. Kde že to bydlí ta Tánička:-)):-D:yes: Jestli vidím dobře-je to Příbor?;-)

Marcii

7. 5. 2009 12:34

To je nádhera!:yes:

dendulka

20. 4. 2009 21:36

To nemá chybu, perfektní.:yes:

tejaja tejaja

20. 4. 2009 21:25

Jendo, je to pravda, čo vravíš, o tom pečive niet pochýb, aj fotené je veľmi pekne, :yes: Aj s tým vyhľadávačom máš pravdu, aj keď mne ( a mnohým iným ) to netreba, ale možno veľa dievčatám by pomohlo, keby tu ten rozpis bol. Ale ber to tak, že je to môj názor a nič viac :-D:-D

Jenda1 Jenda1

20. 4. 2009 20:06

Terezko, máš pravdu, recept to není. Jen jsem chtěl nabídnout ke zhlédnutí všem návštěvníkům topreceptů něco málo z Tániččina "repertoáru" a zkušeným cukrářkám inspiraci. Nejde technicky zvládnout napsat recepty pro všechny druhy cukroví. Pokud si zadáš dotaz do jakéhokoliv vyhledavače, vyjednou ti spousty receptů a je jen na tobě, který si vybereš a sama si ho budeš vylepšovat.
Děkuji a moc si vážím všech, kteří dovedou tuto titěrnou, mravenčí práci ohodnotit. Ta pozitivní zpětná vazba vždy hodně potěší a Táničce udělala velkou radost.:-)):-)):-))

tejaja tejaja

20. 4. 2009 12:53

Svetlanka, všetko je pravda, čo píšeš, napriek tomu si myslím, že to nie je recept, pretože ak nemáš skúsenosti, tak podľa neho nič neupečieš. Viem si predstaviť sklamanie tých, ktorí by radi piekli a nevedia ako na to. Pritom riešenie je jednoduché - dopísať presnejšie množstvo ingrediencií.

Svetlana Svetlana

20. 4. 2009 10:47

...Terezko nevím, osobně mi vůbec nevadí, že je tady mezi recepty...je to nádherná inspirace, pastva pro oko, důvod k závisti:-D:-D, že je někdo tak úžasně šikovný...a v neposlední řadě naše obdivná slova určitě zahřejí Jendu i Táničku...tak proč ne?...nebuďme malicherní...:-):-)

tejaja tejaja

20. 4. 2009 07:05

Pečivo je krásne, precízne urobené, určite ho robili šikovné ručičky, ale...je to recept ? Urobí niekto podľa popisu toto pečivo ? Myslím si, že fotky mali byť inde, nie medzi receptami. Hodnotíme bodíkmi fotky alebo recepty ? Mimochodom, prvý príspevok včera hovoril o tom istom, teraz ho tu už niet. Bol zmazaný ? :-S

Drobenka

20. 4. 2009 00:28

Tak to musela být dřina a určitě i několik pomocníků. Krásné cukroví. Velice roztomilé pantofličky. Tánička si zaslouží pochvalu a bodíka.

pipre pipre

19. 4. 2009 21:25

Jej, to je nádhera! Jendo, vyřiď Táničce můj velký obdiv. Takovým cukrovím bych určitě potěšila svatební hosty. Mne svatby mých dětí ještě čekají (snad...zatím nespěchají, přestože už bych mohla být i prababičkou a já nejsem ani babičkou) Dávám velký bodík! :-O:yes::yes::yes:

Iljusa Iljusa

19. 4. 2009 20:16

:-O:yes:

LIDKA LIDKA

19. 4. 2009 19:48

Jendo je to paráda,dávám bodíka:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svatební cukroví svatební cukroví recepty 100 receptů svatební cukroví cukroví na svatbu recepty na svatební cukroví nej recepty svatební cukroví cukroví na svatbu recepty svatebni cukrovi foto zdobení svatebního cukroví svatební cukrovíčko zdobení cukroví cukroví svatební cukrovi svatební cukroví zdobení svatební cukroví recept svatebnícukroví recepty svatební cukroví kolik cukroví na svatbu recept na svatební cukroví recepty na cukroví na svatbu

Suroviny: mouka, cukr, máslo, vejce,

TopRecepty.cz

Tániččino svatební cukroví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmJW