Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvovo-česneková polévka
tara23 před 56 minutami
Mleté maso s kapustou a rýží
monyss před 1 hodinou
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 7 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 15 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 16 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 17 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 18 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 18 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Ještě že Vás tu máme
Sapík? Proč?
No, osobně neznám...
(přidán obrázek)