Foie gras
Jednou z luxusnějších specialit gastronomie jsou játra hus a kachen, tedy foie gras. V tomto receptu je opečeme na husím sádle a připravíme k nim cibulovou směs s jablkem a brusinkami, kterou podlijeme brandy.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 632 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,03 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 2,40 g |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 58,72 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2014 16:26
25. 10. 2014 12:53
husíjatra@gmail.com _ přeji dobré chutnání p.s.to je ten pán co vlastní hospodu U Švejka v Pze na Bojišti zdr.ad
husí játra dováží p.Tepfr majitel Švejka v Praze na Bojišti
husijatra@gmal.com Smekám čepici židi umí obchodovat.Zdr.ad
25. 10. 2014 12:32
25. 10. 2014 11:18
ale uprime..jeste udelam pastiku ze zbytku a uz do nich nejdu. me to teda nechutnalo silene tucny a je to citit kdyz to jite.
25. 10. 2014 10:19
No, zkuste MAKRO.
V zemi, kde se pomalu zná každý s každým by neměl být problém sehnat průkazku... Mám ji asi 10 roků a myslíte, že je na mé jméno?
http://www.makro.cz/svet-produktu/maso-a-drubez/dr...
25. 10. 2014 09:30
V Americe kde jsme žili je nemaj taky a kachny nemaj prsa, jen nohy.
25. 10. 2014 09:25
24. 10. 2014 23:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 21 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Další recepty
Tématické fráze: foie gras recepty foie gras recept foie gras husí játra foie gras recept husí játra foie gras foagra surovina foagra recept na foie gras recepty foie gras husí játra jako minutka foia gras recept foie gras co je foie gras foa gra fois gras recept husíjatra.cz žampionová foie gras co je foagra husí foie gras recept zampionove foie gras
Suroviny: játra husí, cibule červená, jablko, brusinky sušené, cukr, sádlo husí, špek, brandy, sůl, pepř mletý, cukr, krém balsamico
Foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1z0P
8 názorů