Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 911 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 34,67 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zahřejeme šťávu s olejem a cukrem.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibulku a dochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Mícháme, aby se vše spojilo a necháme zchladnout.
Krok 4: Fazolky uvaříme na skus a necháme pořádně okapat.
Krok 5: Promícháme s marinádou, případně dochutíme a necháme vychladit.
Krok 6: Servírujeme na rukole posypané semínky.
Zveřejněno 21. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Moje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 15 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 20 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 9 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 10 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 10 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 11 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 12 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 13 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
teplý salátek,
co si zajtra uvarime
Suroviny:
fazolky zelené,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
cukr hnědý,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
semínka sezamová,
rajče,
rukola
Komentáře (4)