Grahamový chléb

Bossendy Kuchařka: Bossendy

Domácí pekárna 6 názorů

Suroviny

370 ml mléka
80 ml oleje
1 vejce
300 g grahamové mouky
300 g hladké pšeničné mouky
1 lžíce soli
1 balíček sušeného droždí
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme vlažné mléko, olej a vejce.

  2. Pak přidáme mouku, sůl a droždí.

  3. Zapneme program Základní (3 hod.)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grahamový chléb

  • Bossendy Bossendy(autor receptu)

    Asi máš pravdu, nemám s tím zkušenost, používám sušené droždí a myslím že je nejlepší.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Bossendy: zkoušelas někdy tu celou kostku v chlebu? Nejen, že bude chleba droždím dost cítit, ale může se mu také při pečení propadnout střed.
    Zkus někdy tento chlebík, kde je 600 g mouky, upéct s pouhými 15-16 g čerstvého droždí (místo tebou navrhovaných 42 g) a programem Celozrnný;-)

    Odpovědět

  • Bossendy Bossendy(autor receptu)

    Jednu kostku droždí.

    Odpovědět

  • daniel1610 daniel1610

    Dobrý den,můžete mi prosím poradit kolik dát čerstvého droždí?Sušené nepoužívám a chtěla bych si ho upéct.:-p

    Odpovědět

  • Vlaďka Vlaďka(neregistrovaná)

    Ano myslela jsem základní.

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Program Pečení trvá hodinu a jen peče. Je tedy myšlen program Základní?

    Odpovědět

Tématické fráze: grahamový chléb grahamový chleba grahamový chléb recept recept na grahamovy chleba chléb z grahamové mouky grachamovy chleb grahamový chleba recept recepty nagrahanový chleba recept na grahamovy chleb recept grahamový domácí chléb grahamový chlé jak se peče grahamovy chleb chleba grahamový recepty grahamový chleba recept grahamovy chleba grahamový na chleba geahamivy chleba domaci grahamovy chleba grahamovi pečení chleba recepty domácí chléb grahamový

Zapomněl/a jsem heslo