

Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Suroviny
- 2 konzervy tuňáka v oleji
- 3 vejce uvařená na tvrdo
- 100 g Lučiny
- 1 lžíce hořčice i pikantní
- 1 lžíce majonézy
- 2 jarní cibulky
- citronová šťáva + špetka strouhané kůry
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
Tuňáka rozmačkáme vidličkou, vejce nastrouháme na hrubo a cibulky nakrájíme na drobno.
Přidáme Lučinu, hořčici, majonézu, sůl, pepř a šťávu s kůrou. Vše důkladně promícháme a dáme vychladit.
Podáváme s čerstvým nebo opečeným pečivem, ozdobené kouskem citronu. Pomazánka je vhodná i na jednohubky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tuňákovo-vajíčková pomazánka
K receptu nejsou žádné komentáře.