Velikonoční bezlepkové pokušení
Symbolem českých Velikonoc je oblíbený beránek, na kterého má každá z hospodyněk svůj vlastní a ověřený recept. Celiaci zajisté ocení beránka připraveného z bezlepkové mouky. Ozdobit jej můžete čokoládovou polevou a plátky mandlí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 958 kJ / 3 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
Tuky | 164,24 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 524 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 343,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční bezlepkové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvJr
Moje poznámka
Velikonoční bezlepkové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvJr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 34 minutami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 3 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 6 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 15 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 33 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 49 minutami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 7 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 13 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 15 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 17 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 17 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 17 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční beránek bezlepkové těsto,
perníkové bezlepkové testo,
perníčky z nomixu,
velikonocni perniky bezlepkove,
bezlepkové cukroví z nomixu
Suroviny:
mouka bezlepková,
vejce,
voda,
olej,
cukr hnědý,
kypřící prášek,
kakao,
koření do perníku,
mandle plátkové,
poleva čokoládová,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (1)